Sofia Lindström

Tävling!

Publicerad 2013-05-11 18:57:50 i Bello, Vardag,

Jag som lovade bättre bloggning lyser med min frånvaro - bra jobbat! (Y)
Men jag skyller som vanligt på skolan, har haft en PA rapport som skulle in i Onsdags, hare en slutuppgift i dans som ska in i morgon och även uppgifter i naturkunskap B och Nutida konst, dessutom var jag borta onsdag - torsdag då jag var i sthlm och kollade på One direction - DOG av lycka!
 
IALLAFALLLLLLL!
Idag var det tävling på schemat, med div 3 laget i Tollstad.
 
Har ju tränat en del i tollstad vilket är bra så Bello känner igen sig!
 
Var där två timmar innan min start för att försöka se när Matilda (hästskötare) red men missade henne precis... Efter det fick vi vänta ca 1 timma innan nästa lagemeddlem startade.
När hon hade ridit plockade vi ut Bello och började rida fram. Han kändes riktigt lätt och fin på framridningen, stadig i formen och lätt i handen. han reagerade inte för alla blommor och buskar som var uppställda som "avskärmning" mellan framridningen och en av tävlingsbanorna som var ute. Allt kändes super bra och galoppen var finare än vad den någonsin vart på tävling, väldigt rund och reglerbar.
Tränade lite halter och även i dem behöll han den runda fina formen.
 
Min klass gick inne i ridhuset så Ca 5 minuter innan min start fick jag gå in där och rida i Collecting ring, han var något rädd för en solkatt men det kom hans snabbt över.
När det var vår tur att gå in på banan så började jag med att rida runt uppe vid domaren då han tittade lite på deras bord och några buskar, han blev väldigt spänd men efter ett par 8volter började det släppa.
 
Fick min startsignal och började rida ganska direkt. Han var lite spänd på uppridningen och ville inte riktigt gå ut i hörnen på domarkortsidan men annars tycker jag han var fin, fick avbrott i sista galoppen men annars tycker jag att allt gick bra, tyvärr tyckte domaren helt tvärt om.
 
Fick bara massa kommentarer som "ur form" "mot hand" "ut i hörnen" inte en endaste liten possitiv kommentar om något annat som var bra.
Som slutkommentar så stod det i alla fall något som typ "trevlig häst som för dagen är lite spänd, mot hand och tappar form"
 
Jag tyckte ändå nästan att det var en av våra bättre starter, men inte om man kollar på procenten som slutade på 55,89. Tråkigt!
 
Men vi tar nya tag och har en tävling inplanerad till helgen igen, står som 4e reserv i LB:1 klassen så får se om jag kommer med.
 
Denna bild är tagen i Tollstad när jag tränade på deras stora Utebana!

Göteborg, speedway, Gekås!

Publicerad 2013-05-05 21:14:04 i Shopping, Vardag,

Igår reds Bello på förmiddagen och han kändes väldigt fin.
 
Efter det åkte jag och familjen mot Göteborg där speedway GP väntade. Linus Sundström som pappas jobb sponsrar fick ett Wild Card så vi bokade biljetter så fort vi fick veta!
Sjukt härlig stämning på Ullevi, bra speedway och Linus körde bra - KUL kväll!
 
Hotellfrukost i morrse innan vi hoppade in i bilen och åkte vidare mot Ullared och Gekås, där blev det lite shopping och käk innan vi fortsatte resan hem, härlig helg!
 
Här är det jag fick med hem från Gekås.
 
Vita låga Converse all star, ska ha dessa till studenten så fram tills dess får de stå i garderoben och vänta.
Mindre väska, svart mocka. Ser skabbig ut på bilden men så är inte fallet.
Träningsbrallzzzz
Underkläder
Bälte med bettspänne
Parfym, gelenagelkit, lösnaglar (köpte bara för att de var så fina... ^^) Tuggummi, nagellack, ansiktsmasker
Benlindor, kostade 40:- st (!!!!!) Galet billiga!
Dressyrspö!
 
Inte speciellt mycket saker, men sånt som behövdes. Var ju inte speciellt länge sedan jag var på gekås! ;)
Är dock lite irriterad för ett par SJUKT snygga byxor jag skulle köpa måste ha trillat ur vår kundvagn för de kom inte med hem, BUHU! :(
 
 

Bello idag!

Publicerad 2013-05-02 21:28:00 i Vardag,

Var borta hos Bello efter skolan idag, han var rejält svullen i benet och uppskattade inte riktigt när jag tvättade det.
Men han fick en promenad på asfalt och efter det så hade svullnaden gått ner en del i alla fall, men han var fortfarande inte som vanligt och ganska tjock en bit upp i bakbenet.
Som tur är så är han i alla fall inte halt vilket alltid är possitivt, imrogon blir det att ta hand om såret igen och så får vi se vad vi hittar på i motionsväg!
 


 

Träningn igår!

Publicerad 2013-05-02 14:54:32 i Bello, Vardag,

NU har det vart tomt här ett par dagar igen, men jag har ganska mycket slutuppgifter nu innan studenten så det går mycket tid till det!
 
Men igår var vi ju lediga så jag hann först med shopping med mamma i Linköping, var inne på Hööks och köpte en ny nosgrimma till Bello bus, dock är resten av tränset mönstersytt med vita sömmar vilket inte nosgrimman är men skit samma, det är ju bara hemma tränset. Dessutom var det världens mjukaste och tjockaste paddning! :)
 
Började med att skritta fram ganska länge och sedan blev han livärdd för nått och slängde sig åt alla möjliga håll vilket resulterade att han fick ett broddtramp på vänster bak eftersom han inte fått av sig guldskorna än, typiskt...
Men det är ingen fara med honom och han genomförde hela träningen utan att markera nått eller röra sig orent! :)
 
Efter framridningen så fick jag direkt rida igenom LC:2 och sedan gick vi igenom det bit för bit, varje gång något inte blev bra så gjorde vi om det vilket var kanon. Då får man lite jäklar anamma för att man ska minsann inte behöva göra om fler gånger! ^^
 
Galoppen var lite springig och han var lite fjantig vid ena långsidan och något hörn, Vi tränade ute hemma hos Monica för första gången på super länge och det lugger ju ett halvförfallet hus bakom ridbanan så tror det är många hästar som reagerar där!
 
I alla fall så satt vi där och tragglade och på slutet kändes det riktigt bra och jag fick bra med berömm!
Hade även vår nya rosa Outfit - super snygg till hans bruna färg om ni frågar mig! Dock saknas det ett schabrak med den rätta färgen än så länge, letar som en tok men hittar inte det perfekta!
 
 
Hade med Matilda som hästskötare så tog även med kameran så att hon kunde fota lite! :)
Vad tycker ni om den rosa outfiten?
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela