Sofia Lindström

Träningn igår!

Publicerad 2013-05-02 14:54:32 i Bello, Vardag,

NU har det vart tomt här ett par dagar igen, men jag har ganska mycket slutuppgifter nu innan studenten så det går mycket tid till det!
 
Men igår var vi ju lediga så jag hann först med shopping med mamma i Linköping, var inne på Hööks och köpte en ny nosgrimma till Bello bus, dock är resten av tränset mönstersytt med vita sömmar vilket inte nosgrimman är men skit samma, det är ju bara hemma tränset. Dessutom var det världens mjukaste och tjockaste paddning! :)
 
Började med att skritta fram ganska länge och sedan blev han livärdd för nått och slängde sig åt alla möjliga håll vilket resulterade att han fick ett broddtramp på vänster bak eftersom han inte fått av sig guldskorna än, typiskt...
Men det är ingen fara med honom och han genomförde hela träningen utan att markera nått eller röra sig orent! :)
 
Efter framridningen så fick jag direkt rida igenom LC:2 och sedan gick vi igenom det bit för bit, varje gång något inte blev bra så gjorde vi om det vilket var kanon. Då får man lite jäklar anamma för att man ska minsann inte behöva göra om fler gånger! ^^
 
Galoppen var lite springig och han var lite fjantig vid ena långsidan och något hörn, Vi tränade ute hemma hos Monica för första gången på super länge och det lugger ju ett halvförfallet hus bakom ridbanan så tror det är många hästar som reagerar där!
 
I alla fall så satt vi där och tragglade och på slutet kändes det riktigt bra och jag fick bra med berömm!
Hade även vår nya rosa Outfit - super snygg till hans bruna färg om ni frågar mig! Dock saknas det ett schabrak med den rätta färgen än så länge, letar som en tok men hittar inte det perfekta!
 
 
Hade med Matilda som hästskötare så tog även med kameran så att hon kunde fota lite! :)
Vad tycker ni om den rosa outfiten?
 

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2013-05-09 21:11:32

Vart har du köpt dina ridbyxor? :)

Svar: Om du menar dessa från Pikeur så är de köpta på Sharpman! :)
sofialiiindstrom.blogg.se

Postat av: Emma

Publicerad 2013-05-10 17:10:08

Okej, tack! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela