Sofia Lindström

Söndag!

Publicerad 2013-03-24 11:20:04 i Vardag,

Som ni kanske ser har jag en ny design på bloggen och det tackar vi Vilma för - www.vilmislife.blogg.se
 
IDAG har jag och Bello vart ute på äventyr, skulle bara skritta en kort sväng men det slutade med att vi var borta i 45 minuter. Troligtvis de värsta 45 minutrarna i Bellos liv.
Det var så himla mycket störnings och skrämmsel moment idag, allt på en gång och dessutom har vi inte ridit ut på länge och denna väg vi red idag var över ett år sedan vi red! (Y)
 
Först kom det en bil bakifrån som körde sjukt fort, sedan var det en Räv kanske bara 70 meter ifrån oss och när de såg oss sprang den iväg vilket tydligen var as läskigt.
Efter det spg vi 5 rådjur som sprang ifrån oss i panik, även det var väldigt läskigt. Straxt efter det var det en hel flock med Kajor som lyfte från ett fält.
sedan blev det lugnt ett tag och vi lyckades ta oss till assfaltsvägen, där blev vi först utskällda av ett par blodhundar, sedan red vi frörbi en shettis (skäck dessutom) som gnäggade, Bello är av någon anledning livrädd för småponnyer.
Vi blev utskällda av ytteligare 2 hundar och vid den näst sista gården vi skulle förbi höll de på att elda, köra traktor, såga med motorsåg oh dessutom har de ett vindkraftverk.
 
När vi kommit förbi där kunde Bello slappna av igen och gick inte längre med huvudet så högt han kunde, där emot skrittade han på i en himla fart för att komma hem så fort som möjligt! ^^
 
Ungefär världens fulaste bild på mig och Bello som mamma tagit efter en uteritt precis när vi köpt Bello!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela