Sofia Lindström

Dagens dressyrträning.

Publicerad 2013-01-03 15:55:18 i Vardag,

Kom till Tollstad i god tid och hann både skritta och trava fram innan Monica kom.
 
Bello var gansak stel i skritten och galoppen medan traven var helt okej. När han var varm i kroppen gick vi tillbaka till skritt och lade ner en massa tid på det, jag skrittade och Monica sade hela tiden nya saker jag skulle göra, började tex med att rida en öppna som sedan gick öven till skänkelvikning och en bakdelsvändning. Så dessa olika moment blandade vi och lade även in slutor och mindre volter.
 
Efter ett tag lade vi in lite galoppfattningar och avbrott, gjorde öppnorna i trav och sedan lade vi mer fokus på galoppen igen. Låg på en av de stora volterna och fattade galopp från trav, galopperade ett varv och skulle sedan få ett mjukt avbrott till trav utan att tappa spåret. Efter ett par gånger gick det super bra och innan vi avslutade travade jag honom längst hela 4kanten och han var så himla fin och fick en riktigt härlig trav!
 
Travade av honom på lång tygel innan vi skrittade länge och sedan åkte hem. Väl hemma borstades han ordentligt, vi tvättade såret och sedan fick han gå ut i hagen och äta lunch!
 
Imorgon åker jag och Vilma till Sthlm så i helgen är det mamma som tar hand om Bello!
 

Kommentarer

Postat av: Ida

Publicerad 2013-01-03 22:21:26

Kan vi göra ett länkbyte?? Kraam! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela