Sofia Lindström

Slapp fredag!

Publicerad 2012-10-26 09:35:27 i Bello, Vardag,

Godmorgon!!!
 
Vaknade vid 8 tiden, ska åka mot skolan halv 11 och jag sitter redan klar att åka, haha bra jobbat! (Y) Idrott står på schemat och senare blir det PA rep med dansarna, kul kul! :)
 
Kvällen igår spenderades i Motala på Linus Sundströms Sponsormiddag vilket var riktigt trevligt!
Något som inte var lite trevligt var att det snöade som tusan, haglade OCH åskade, WTF? Knasigt väder, men idag skiner solen, dock blåser det och det ligger fortfarande snö kvar på både mark och tak, tummen ner!
 
Bello joggades på hårt underlag igår och idag får han vila!
 
På träningen i onsdags delade vi ridhus med två skäckar, de var westernhästar och den ena var unghäst! Självklart har Bello aldrig vart ihop med skäckar så han var ju lagom skeptkist! När jag skulle trava av honom och red förbi en av dem blev han livrädd och satte av i galopp! Han är ju lagom rolig alltså.. ^^
 
I alla fall så övade vi mycket på rakriktningen på långsidorna och sedan skulle jag även svänga in över ridbanan och göra halt över medellinjen. När halten var gjord skulle jag berätta för Monica hur han stod med benen, om han vilade på något ben, om något ben var tappat eller liknande. Ganska svårt till en början men mot slutet gick det bättre!
Det var näst sista träningen innan tävlingen nästa söndag, ska träna på lördagen innan oxå!
Har även planerat om mitt schema så att istället för att åka på hoppträning med Bello på måndag åker vi på programridning i tollstad för att Bello ska få vänja sig lite vid dressyrstaket så att det inte kommer som en chock på tävlingen! ^^
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela