Sofia Lindström

Träningsläger dag 1

Publicerad 2012-07-16 18:02:49 i Vardag,

Började med att gå upp vid 7 och sedan bort till stallet, borstade av Bello och packade det sista innan vi åkte 10 över 8a och när vi kom fram till Tollstad så var det lite samling och genomgång av dagen och sånt!
 
Jag hade mitt första pass vid 12, dressyr ensam för Monica!  Började sätta ihop ett kür program som jag ska göra klart ikväll, skönt! Nu är det bara att få tag i någon himla musik oxå, jobbigaste av allt!
 
I alla fall, testade att rida igenom det vi kom på och sedan la vi mycket tid på galopp jobbet! Tränade på den förvända förvända galoppen och det gick så himla bra, trodde aldrig han skulle fatta förvänd direkt på spåret men det gjorde han, det strulade lite i högervarvet men där har vi svårare med den vanliga galoppen oxå så det är lugnt!
Red även på en volt som vi ökade och minskade i både trav och galopp, är ritkigt nöjd med passet, och inveg den gröna outfiten idag, SNYGG säger jag bara
 
Efter lunch var det sedan att markarbetes/hopp pass! Hade inte räknat med det så hade bara dressyrsadeln, det funkade ändå men inte den bästa att hoppa i, tur att det bara var småkryss på 40 cm! ;)
 
Mycket galopp jobb med galopp bommar och galopp över bom 7-8 galoppsprång till bommar eller ett kryss!
Riktigt bra träning det oxå, Bello tyckte det var kul och då och då la han in en bock serie, buse! ^^
 
Imorgon har jag ett dressyrpass klockan 10 och hoppning klockan 1, ska åka och hämta hoppsadeln snart så den får följa med till morgondagens eftermiddags träning!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela