Sofia Lindström

Feliciano

Publicerad 2012-07-10 20:47:19 i Vardag,

Feliciano är den goda hoppförärvaren Irco Marcos    främste son.

Feliciano har framgångsrikt deltagit i internationella hopptävlingar. Under åren 1998-1999 var han placerad som häst nr 16 i den Internationella hoppstatistiken.

2003 vann Ray Ray Scandinavian Open för sexåriga hopphästar. Dottern Carman Gia är placerad i 1,60 och kom 2: ai inomhus SM 2002. Hot n tot, Toys Felimena, Piledals Indra, Equus Roxette, Fellini, filipin och Foxtrot är placerade i 1,50 och dessutom är Felicity, Emmy, Fahrenheit och Summer Quest placerade i 1,45. Aprils Fourtune har seger i int CIC * och Royne Zettermans Isaac är de sista åren en av våra viktigaste hästar i Super League och på mästerskapen. Isaac är även en av de få svenska hästar som, liksom sin far har vunnit en World Cup tävling. Alicia SN 8år med Carsten-Otto Nagel är på väg upp i klasserna                                                                  

Feliciano har nu Tre Godkända söner, Hip Hop 1045 som Redan gjort mycket bra resultat Både nationellt och internationellt med segrar och placeringar upp till internationell Grand Prix. Hip Hop blev även vald till 2007 års Morgondagens stjärna. Bruksprovsvinnaren Fetcher N 1134   är Felicianos andra godkända son, även han spåes en lysande framtid på tävlingsbanorna. Figaro Z godkänd Zangersheide.
Feliciano har Ett stort antal avkommer med placeringar och segrar upp i svår klass Fetcher N 1134 Seger Breederstrophy 2008 Hip Hop 1045 52 Sergrar och placeringar svår hoppning. Isacc Internationel topphäst med Världscup seger Liksom Feliciano själv. Feliciano har under Många år funnits i toppskiktet När Det gäller livstidsstatestiken och med 147 i blup index.

 

Feliciano i sina bästa dagar

Feliciano idag

Ser ni mitten bilden? Bello är sin pappa upp i dagen!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela