Sofia Lindström

Brr!

Publicerad 2012-02-05 15:41:45 i Bello,

Godmorgon på er!

Igår kväll bestämde mamma och jag att vi skulle åka bort till ett ridhus idag så att bello fick gå lite ordentligt innan träningen imorgon! Sagt och gjort i morrse gick vi upp runt 10 och åkte sedan bort till stallet.

Borstade på Bello och fick säga till honom ordentligt för att han skulle stå still på uppställningsplatsen vilket han oxå gjorde till slut!
Sedan skulle vi lasta och åka och Bello var dummare än någonsin!
Han brukar ju dumma sig men idag var det extremt! Han började med att dra iväg som vanligt sedan slet han sig och drog även omkull mamma! Sen kom Vilma och hennes mamma Mia ut och hjälpte oss, likadant då, slet sig och sprang iväg flera gånger!
Var riktigt nära på att skita i att åka iväg! Men sen tog Vilma honom och skällde på honom ordentligt och då gick han faktiskt in!

Höll på där ute i nästan 30 minuter, är verkligen så himla less på detta! Men har hittat någon som nog kan hjälpa oss!

Ialla fall så kom vi till ridhuset, nybyggt och fint där vi aldrig vart innan! Men det var kanon bra, stort och ljust med bra underlag! (Y)

Började med att skritta fram ganska länge innan jag började trava på de stora volterna i båda varven. Galopperade på volterna samt långsidor där jag red honom så rak jag kunde!
Sedan mer travarbete, lite serpentiner, volter, 8or och lite snätt igenom!
Red i ca 40 minuter inanna jag skrittade och travade av honom!

Packade ihop våra saker och åkte hem, fixade och släppte ut bello i hagen där han hade fått lunch ensilage! Imorgon är det som sagt träning som gäller, ska be om att få ta det lite lugnt, ska ju på första hoppträningen sedan i höstas på onsdag! :)



KRAMIS

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela