Sofia Lindström

Sweet dreams!

Publicerad 2012-04-07 22:34:13 i Lisa,

Okej, nu har jag tid till bloggen efter lunch och fika med mormor och sedan matteplugg och kvällsmiddag hemma hos Vilma!

Igår då...
Bello vilade coh vi åkte bort till stallet runt 1 tiden, hjäkpte vilma att ta in hästarna från snö kaoset för att ge dem lunch inne, tog av och hängde upp alla blöta täcken samt la på nya och sedan fodrade med hö!
När detta var gjort packade vi ihop lisas saker och mockade! De som ska ha henna kom och hämtade henne i deras transport och vi åkte med hem till dem med alla saker!

Lisa bor nu på en går där de har fina tävlingshästar samt grisuppfödning. Och hon står i ettponny/unghäststall med 5 boxar och för närvarande 5 hästar i 1 ponny och 3 unghästar (+ Lisa). Lagomstort och mysigt!
Fin utebana finns samt ett ridhus vilket är kanon! :)

Hon går snällt i samma hage som brorsan Bosse och hon sköter sig som hon ska!

På tisdag ska Linnea test träna henne lite lugnt för tränaren Ted Nätterkvist bara så att hon får känna på henne lite, kommer bli lugnt med mycket skritt pauser men hon ville se hur hon var att hoppa på träning lite lågt!

Förövrigt är Ted pappa till Joakim Nätterkvist som spelar Arn i Arn tempelriddaren, ganska coolt! ;)



Bello fick vila idag igen, men imorgon blir det ridning som vanligt, om det inte kommer 20 Cm snö som täcker hela alltet så att jag inte har någonstans att rida! (Y)

KRAMIS

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela