Sofia Lindström

Lisa idag!

Publicerad 2011-10-07 21:58:38 i Lisa,

Hallo!

Idag blev det att åka bort till stallet ganska så direkt efter att jag vart hemma och ätit!
Bärjade med att jag red ut en sväng på Lisa tillsammans med Vilma och hennes galna sto Ebba. Inte nog med att Ebba brukar ha svårt att gå första och bara studtar runt skulle det såklart vara 1000 saker som gjorde allt värre idag!
Först traskar det två rådjur över vägen, sedan måste vi förbi en stillastående bil och ett traktor släp vid en förfallen lada, av någon anledning var det sjukt läskigt!
Precis efter ladan renoverar de ett hus och bakom de häga buskarna kunde man se lite utan en grävmaskin som for runt, extremt läskigt!

200 meter senare står en till bil och vid den en barnvagn och två barn + ett traktor som plöjer ett fält vid sidan av! Där fick jag hoppa av och dra Lisa förbi vagnen för att vi över huvud taget skulle ha en chans att komma förbi! Och 30 meter senare är det en ko hage där alla tjurar/kalvar/kor står vid staketet!

När vi kommit förbi allt det var det lugnt! Kunde trava en del innan vi kom fram till galopp sträckan som hästarna älskar! Lugn galopp bort och på tillbaka vägen släpper vi dem så att de får reacea (stavas?)
Efter som Ebba är sjukt mycket större än Lisa får Lisa svårt att hänga med vilket gör att hon nästan skenar fram där på grusvägen. Haha både hon och jag tycker det är sjukt roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela